Opis forum
Generał
Dawno Dawno temu w odległej galaktyce spotkało się kilku Debili o nicku KaRRaMbaPL,II Kronyx II i kilku jeszcze nie chce mi się wymieniać nicków i stwierdzili że jest dość mało klanów Polskich na CoD MW2 na X-Boxie 360.Wiec postanowili założyć swój klan!! Najpierw był pomysł na ZiP(Zgranie i Przyjaźń) potem był KLOC(Klanowe La**o Ci**i)(Nie pytajcie dlaczego) ,a na końcu wpadłem na pomysł z tactic Gaming (Albo Taktyczne gówno jak mówi II Kronyx II) [<<tG>>]. Pod czas tej wyprawy poznaliśmy świetnych ludzi i naprawdę nieźle się uśmialiśmy razem (w niedziele jadę się spotkać z kolegą Konradem do Birmingham[jeśli ktoś jeszcze chce wpaść zapraszamy]) no i jesteśmy tutaj!13 graczy [<<tG>>] zaprasza wszystkich Polaków grających w Call of Duty Modern Warfare 2 do udziału w naszych szeregach.Gwarantujemy dużo śmiechu a zwłaszcza z kolegą WieNio KRK(Najlepsza osoba do wielkiej beczki śmiechu i do tego dochodzą inne osoby ale nie chce mi się wymieniać nicków). No jednym słowem wbijasz lub nie!! xD ja chętnie zapraszam wszystkich
Pozdrawiam KaRRaMbaPL i reszta ekipy
Last edited by II Kronyx II (2011-03-21 00:17:25)
Klanowicz
Zapnij i p*******l ?
KaRRaMbaPL:
Przypominam o regulaminie!! Nie przeklinamy!!